Boekreview

Boekreview · 11. februari 2018
Dit boek laat de ontwikkeling zien van de duale levensvisie tot aan de puur non-duale levensvisie en presenteert Een cursus in Wonderen als een versie van dit puur non-duale. De verhalen van de verschillende levens waarin Jezus en Boeddha samen waren vormen daarbij vooral een voorbeeld van deze interne ontwikkeling van de mens. Als zodanig toont dit boek een voorbeeld aan elke studenten die in dit leven zijn pad wil volmaken.
Boekreview · 07. februari 2018
"Deze Cursus is een begin, niet een einde". D. Patrick Miller vertelt in dit boek over het begin van Een Cursus in Wonderen. Hij behandelt haar basis principes, maar laat ook critici aan het woord. Toch schept dit boek het verlangen om met nog meer bereidheid aan te komen bij deze zin in het nawoord van het werkboek van de Cursus. Maar dan wel met minder twijfel en een gesterkt vertrouwen.
Boekreview · 03. januari 2018
'Mijn ziekte is het geneesmiddel geworden waarmee ik de werkelijke ziekte aan het genezen ben.' Er zijn niet veel schrijvers die deze conclusie durven te stellen en dan vervolgens ook in alle openheid durven te laten zien hoe ze met vallen en op staan tot deze conclusie durven komen. Elly Clabbers doet dit wel en maakt het zo voor haar lezers mogelijk om ook voorbij de vorm, tot de daadwerkelijke inhoud te komen.